Dupa ce s-a aflat in negocieri cu mai multe televiziuni, latin lover-ul Pepe a acceptat in cele din urma sa lucreze pentru Antena 1. El va prezenta o emisiune de divertisment estivala, gandita ca o petrecere, la care va avea invitate o multime de ved
Dupa ce s-a aflat in negocieri cu mai multe televiziuni, latin lover-ul Pepe a acceptat in cele din urma sa lucreze pentru Antena 1. El va prezenta o emisiune de divertisment estivala, gandita ca o petrecere, la care va avea invitate o multime de vedete. Pepe este multumit si pentru ca formatul emisiunii il prinde de minune, si ca trebuie sa fie el insusi, nu sa joace un anumit rol. Este o emisiune exotica, cu multa muzica si dans, dar si cu dialoguri incitante cu vedete in voga.
Desi este foarte ocupat cu concertele in aceasta vara, cantaretul nu a putut rezista tentatiei de a fi amfitrionul unei astfel de productii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.