Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a reactionat prompt la suferintele sinistratilor din Banat. El a adresat subordonatilor un apel pentru a contribui cu sume banesti si imbracaminte pentru ajutorarea cetatenilor afectati. Blaga si-
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a reactionat prompt la suferintele sinistratilor din Banat. El a adresat subordonatilor un apel pentru a contribui cu sume banesti si imbracaminte pentru ajutorarea cetatenilor afectati. Blaga si-a manifestat credinta ca prin bunatate si generozitate se va putea birui si acum, aducand in preajma Pastilor, "mangaierea familiilor celor necajiti".



Deputatul PNL Dan Mihai Marian a citit ieri o declaratie politica de la tribuna Parlamentului in care a povestit ce face primarul PSD din comuna vasluiana Hoceni: ii haituieste pe simpatizantii Aliantei PNL-PD. Cum? ii fugareste cu masina, le muta stalpii de electricitate si, basca, le pune gunoi in fata curtii si apoi le da amenda pentru ca este mizerie in fata curtilor lor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.