Greva generala a feroviarilor a depasit o saptamana de cand a fost declansata. Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat ieri ca nu sunt bani pentru cresteri salariale si ca acestea pot fi acordate doar daca se maresc tarifele la calatoriile cu tre
Greva generala a feroviarilor a depasit o saptamana de cand a fost declansata. Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat ieri ca nu sunt bani pentru cresteri salariale si ca acestea pot fi acordate doar daca se maresc tarifele la calatoriile cu trenul. "Nu stiu in ce masura calatorii sunt dispusi sa primeasca aceasta majorare fara sa o critice", a adaugat Tariceanu.
Sindicalistii sunt si ei exasperati de faptul ca autoritatile nu vin cu nici o oferta la revendicarile lor salariale. "Azi (n.r. - ieri) la ora 15.00 mergem iar sa vorbim cu autoritatile. Sa vedem ce ne mai zic", a spus Iulian Mantescu, vicepresedintele Federatiei mecanicilor de locomotiva. Se pare insa ca administratia vrea de data aceasta sa-i convinga pe sindicalisti sa suplimenteze numarul de trenuri catre litoral pe perioada grevei, cand circula doar o treime din garnituri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.