Pretul painii ar trebui, teoretic, sa scada in perioada urmatoare, avand in vedere ca se va inregistra, in acest an, o supraproductie de grau, de peste sapte milioane de tone, a afirmat, ieri, la Palatul Victoria, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flu
Pretul painii ar trebui, teoretic, sa scada in perioada urmatoare, avand in vedere ca se va inregistra, in acest an, o supraproductie de grau, de peste sapte milioane de tone, a afirmat, ieri, la Palatul Victoria, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. Ministrul continua, astfel, seria de declaratii pompoase despre recolta de grau din acest an, pe care o priveste cu un optimism considerat exagerat de unii reprezentanti ai asociatiilor agricole.
El a afirmat ca spera ca Romania sa exporte macar doua milioane de tone de grau, precizand ca a discutat deja cu ambasadorii unor state arabe acreditati la Bucuresti - Egipt, Iran, Irak, Liban - pentru identificarea pietelor de vanzare.
Discutii similare pentru gasirea unor piete de desfacere au fost initiate si cu autoritatile ruse.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.