Reuniune de familie ca in filme. Scena s-a petrecut in manejul Circului Globus din Capitala. Dupa mai bine de jumatate de an, primul leut alb adus in Romania si-a revazut fratele. Albi ca laptele, Damian si Leo sunt o raritate pentru arenele din intr
Reuniune de familie ca in filme. Scena s-a petrecut in manejul Circului Globus din Capitala. Dupa mai bine de jumatate de an, primul leut alb adus in Romania si-a revazut fratele. Albi ca laptele, Damian si Leo sunt o raritate pentru arenele din intreaga lume. Ei vor face parte dintr-un spectacol grandios in care vor aparea alaturi de alte exemplare rare: cinci tigri albi si doua leoaice "colorate" in alb si galben. "Damian a fost adus anul trecut din Germania. A fost o realizare pentru ca in lume sunt putine exemplare de acest fel, in jur de 10. Suntem foarte fericiti ca am reusit sa-l aducem intr-un final si pe fratele lui, Leo. si pentru ca Damian avea deja o partenera, am adus o leoaica si pentru Leo. Acum, ca toata familia s-a reunit, cred ca ne putem apuca serios de treaba", ne-a spus Florin Cirneanu, cel care va imblanzi in premiera pentru Romania feline albe.
Cand nu se afla in orele de dresaj, puiutii se comporta ca niste pisoiasi. Se joaca non-stop, iar dupa masa sunt scosi la plimbare prin parc. "Stau aproape toata ziua cu ei. Sunt alintati si vor sa le acorzi toata atentia. Deocamdata sunt prea mici pentru a intra in arena, insa sper ca acest lucru sa se intample cat mai repede", a adaugat dresorul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.