Gabi Balint (foto) a explicat pentru Libertatea motivele pentru care va renunta sa mai antreneze, pentru o perioada. "Am 27 de ani in fotbal si m-am saturat. Vreau sa ma relaxez acum. Am pierdut familia din cauza fotbalului, acum doi ani divortand de
Gabi Balint (foto) a explicat pentru Libertatea motivele pentru care va renunta sa mai antreneze, pentru o perioada. "Am 27 de ani in fotbal si m-am saturat. Vreau sa ma relaxez acum. Am pierdut familia din cauza fotbalului, acum doi ani divortand de Catalina", a spus Balint. "M-am saturat sa-mi fac nervi. M-am saturat sa stau cu valizele pregatite tot timpul", a completat ex-antrenorul secund al lui Galatasaray. El a mai mentionat ca, in dorinta de a se rupe cel putin pentru cateva luni de fotbal, a refuzat doua oferte de a deveni antrenor principal. "Am nevoie de o perioada pentru a vedea daca imi revine pofta de fotbal. Daca da, atunci ma voi reintoarce in acest sport, daca nu, voi face altceva", a mai declarat fostul international.
in numarul de ieri, Libertatea v-a prezentat si povestea conflictului dintre Gica Hagi si Gabi Balint. Mentionand ca informatiile erau aflate din surse sigure, va prezentam si punctul de vedere al fostului atacant al Ste-lei. "Nici vorba de cearta! Eu si cu Hagi suntem cei mai buni prieteni, ne cunoastem de-o viata si nu putem rupe relatia asa, cu una cu doua. Nu avea de ce sa-mi ia sau nu apararea in fata baskanilor de la Galatasaray - motivul pentru care rauvoitorii spun ca ne-am certat - pentru ca eu mi-am primit restantele financiare pana la ultimul leut de la echipa de Turcia", a marturisit Gabi Balint.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.