Greva feroviarilor a ajuns la a saptea zi, intrucat la negocierile de ieri nu s-a gasit nici o solutie pentru revendicarile ceferistilor. Sindicatele feroviare cer o marire salariala de 10,7% si 20 de tichete de masa. Cererile nu pot fi indeplinite d
Greva feroviarilor a ajuns la a saptea zi, intrucat la negocierile de ieri nu s-a gasit nici o solutie pentru revendicarile ceferistilor. Sindicatele feroviare cer o marire salariala de 10,7% si 20 de tichete de masa. Cererile nu pot fi indeplinite de administratie, care vrea sa puna capat protestului in instanta. Dupa ce magistratii au stabilit luni ca greva e legala, acum se asteapta recursul. "E pregatita actiunea de recurs pe care o vom inregistra probabil in cursul zilei de azi (n.r. ieri)", ne-a declarat Liviu Bobar, directorul CFR Marfa. in cazul in care sindicalistii au iar castig de cauza, greva poate dura pana la 27 iulie, cand va intra in joc o comisie de arbitraj de la Ministerul Muncii. Aceasta comisie va da o hotarare pe care ambele parti implicate vor fi nevoite sa o respecte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.