Jean Constantin a refuzat sa apara la emisiunea "Geniali" de la Antena 1. Considerand ca emisia este de prost-gust, iar scenariul il pune in situatii degradante, actorul a motivat producatorilor emisiunii ca este bolnav si ca s-a internat de urgenta
Jean Constantin a refuzat sa apara la emisiunea "Geniali" de la Antena 1. Considerand ca emisia este de prost-gust, iar scenariul il pune in situatii degradante, actorul a motivat producatorilor emisiunii ca este bolnav si ca s-a internat de urgenta in spital. Apropiatii acestuia sustin ca n-a fost bolnav, basca, in perioada cu pricina, actorul a plecat intr-un turneu in SUA. Refuzul lui Jean Constantin a fost legat si de faptul ca actorului nu i-a placut sa-si insire amantele ca Florin Piersic si nici sa raspunda la intrebari legate de sex, cum s-a complacut Stela Popescu, de pilda, amanunte ce nu aveau nici in clin si nici in maneca cu cariera si viata sa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.