Procesul de fuziune din interiorul Grupului Omniasig se va finaliza la inceputul lunii viitoare, conform declaratiilor lui Constantin Toma, presedintele Omniasig, citat de portalul specializat www.1asig.ro. Fuziunea face parte dintr-un proces de lung
Procesul de fuziune din interiorul Grupului Omniasig se va finaliza la inceputul lunii viitoare, conform declaratiilor lui Constantin Toma, presedintele Omniasig, citat de portalul specializat www.1asig.ro. Fuziunea face parte dintr-un proces de lunga durata, care are ca punct final unificarea brandurilor prin care Grupul austriac Wiener Staeditsche actioneaza in Romania.
In 2004, compania Omniasig a achizitionat pachetele majoritare de actiuni la companiile AGI Romania si Asirag, in luna aprilie a anului in curs declansandu-se procesul de fuziune prin absorbtie, intre Omniasig, in calitate de societate absorbanta, pe de o parte, si AGI si Asirag, pe de alta parte, in calitate de societati absorbite. La inceputul lunii mai, Wiener Staeditsche a achizitionat un pachet substantial de actiuni ale grupului Omniasig.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.