Dupã ce era anunþatã pentru data de 14 iunie, vizita delegaþiei de negociatori ai Fondului Monetar Internaþional, alcãtuitã din cinci persoane, condusã de negociatorul-ºef pentru Romania, Emanuel van der M
Dupã ce era anunþatã pentru data de 14 iunie, vizita delegaþiei de negociatori ai Fondului Monetar Internaþional, alcãtuitã din cinci persoane, condusã de negociatorul-ºef pentru Romania, Emanuel van der Mensbrugghe, va sosi la Bucureºti marþi.
Delegaþia va rãmane in Romania timp de douã sãptãmani, perioadã in care vor avea loc discuþii privind a doua ºi a treia etapã a Memorandumului convenit cu Fondul, ultimele evoluþii macroeconomice, incadrarea in þintele stabilite privind deficitul bugetar, rata inflaþiei, creºterea economicã, Produsul Intern Brut, au declarat pentru Rompres surse din Ministerul Finanþelor Publice. La capitolul Politicã fiscalã ºi bugetarã vor fi luate in discuþie rectificarea ºi proiecþia bugetarã pe termen mediu.
La capitolul Politicã monetarã ºi salarialã va fi abordatã problema salariilor in intreprinderile de stat. De asemenea, pe agendã se aflã ºi privatizãrile din sectorul energetic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.