Societatea de administrare a investitiilor CA IB Asset Management intentioneaza sa lanseze, in urmatoarele luni, un fond de actiuni orientat catre piata de capital interna, potrivit directorului general, Florin Dolea, citat de Mediafax. El a adaugat
Societatea de administrare a investitiilor CA IB Asset Management intentioneaza sa lanseze, in urmatoarele luni, un fond de actiuni orientat catre piata de capital interna, potrivit directorului general, Florin Dolea, citat de Mediafax. El a adaugat ca proiectul apartine unei echipe mixte CA IB Asset Management - Quadrant Asset Management si ca lansarea fondului nu este realizabila mai devreme de lunile august-septembrie. CA IB Asset Management va prelua, in termen de doua luni, atributiile si operatiunile specifice activitatii de administrare a fondurilor Stabilo si Integro de la Quadrant Asset Management, urmand sa fie mentinute conditiile de administrare, depozitarii si personalul.
"Cele doua fonduri pe care le preluam de la Quadrant Asset Management sunt de tip monetar, respectiv diversificat. Noul fond va fi cel mai probabil orientat catre actiuni, tranzactionate pe piata de capital interna", a explicat Dolea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.