Gabi Balint, pana acum nedespartit de Gica Hagi, a rupt relatia de prietenie care il lega de "Rege". Desi au muncit impreuna la Galatasaray, se pare ca recompensele pentru munca depusa in Turcia au stat la baza unei discutii aprinse, la capatul carei
Gabi Balint, pana acum nedespartit de Gica Hagi, a rupt relatia de prietenie care il lega de "Rege". Desi au muncit impreuna la Galatasaray, se pare ca recompensele pentru munca depusa in Turcia au stat la baza unei discutii aprinse, la capatul careia Balint a decis sa nu-l mai ajute pe Hagi de acum inainte la echipele pe care urmeaza sa le pregateasca. in urma cu o saptamana, Gabi Balint declara, in exclusivitate pentru Libertatea, ca vrea sa se rupa total de fotbal pentru o perioada nedeterminata de timp, evitand sa spuna care sunt motivele.
Surse din anturajul fostilor internationali au dezvaluit ca Balint s-a suparat pe Hagi din cauza ca, atunci cand Gica a negociat cu baskanii din Istanbul sumele restante pe care cei doi romani le aveau de incasat dupa ce au fost inlaturati de la carma echipei Galatasaray, Hagi nu a aparat si interesele lui Balint. Mai mult, "Regele" era dispus sa renunte la Balint, la insistentele baskanilor, numai sa ramana antrenor la Galata.
Cum Balint mai avea de incasat in jur de 40.000 $ de la turci si nu a primit nici un ban, acesta a luat foc, acuzandu-l pe "Rege" ca nu l-a ajutat asa cum ar fi fost normal. L-a anuntat ca nu-l urmeaza in Ghencea si la nici o alta echipa pe care o va prelua, preferand sa uite de fotbal si sa plece in vacanta.
Iminenta plecare a lui Dan Petrescu din "Regie" ar putea fi suplinita totusi de instalarea lui Balint pe banca Sportulului Studentesc, mai ales ca acesta a mai pregatit in urma cu cateva sezoane formatia "studentilor". in cazul lui Hagi, situatia este mai complexa, in sensul ca "Regele" are mai multe oferte.
Dupa ce Giovani Becali l-a convins sa nu preia Steaua, se pare ca Gica este tentat sa dea curs unei oferte sosite de la Dinamo Kiev, acolo unde evolueaza romanii Cernat, Ghioane si Irimia. Sosirea lui Hagi la Kiev ar putea fi facilitata de Giovani Becali, care se afla in relatii excelente cu patronul gruparii din Ucraina, Igor Surkis. Cu toate acestea, "Regele" mai are oferte de la Steaua Rosie Belgrad, dar si din Grecia si Bulgaria.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.