Victor Ionita, Florin Mergea si Gabriel Moraru, au fost eliminati in primul tur al calificarilor la Wimbledon. Ionita a fost invins cu 6-3, 6-2 de americanul Justin Gilmerstob, cap de serie numarul 3. Mergea a fost intrecut, cu 6-4, 7-6, de bielorusu
Victor Ionita, Florin Mergea si Gabriel Moraru, au fost eliminati in primul tur al calificarilor la Wimbledon. Ionita a fost invins cu 6-3, 6-2 de americanul Justin Gilmerstob, cap de serie numarul 3. Mergea a fost intrecut, cu 6-4, 7-6, de bielorusul Vladimir Voltcikov, iar Moraru a fost eliminat cu 6-4, 6-4 de francezul Anthony Dupuis, al saselea favorit. La dublu, perechea Mergea/ Moraru a fost invinsa, in primul tur, cu 6-4, 6-4 de cuplul Tuomas Ketola/ Frederic Niemeyer (Finlanda/ Canada). La simplu feminin, vor evolua in calificari Delia Sescioreanu, Magda Mihalache si Edina Gallovits.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.