Abia instalat in functie, Mircea Miclea, ministrul educatiei, a primit in patrimoniu 7 jeep-uri de lux, iar in luna mai a mai primit restul de 34 automobile de teren comandate in 2004, dupa o licitatie internationala pentru scolile din satele romanes
Abia instalat in functie, Mircea Miclea, ministrul educatiei, a primit in patrimoniu 7 jeep-uri de lux, iar in luna mai a mai primit restul de 34 automobile de teren comandate in 2004, dupa o licitatie internationala pentru scolile din satele romanesti. O masina a costat 30.000 dolari si inca 10.000 dolari pentru dotarea ca laboratoare mobile in mediul rural. Mircea Miclea, ministrul educatiei, a declarat ieri ca in acest moment masinile acestea scumpe stau si doar 7 dintre ele au fost utilizate de "mentorii" din invatamant. Mentorul e un profesor bine pregatit si selectat care, la randul lui, pregateste si formeaza alti profesori.
Mircea Miclea spune ca cele 41 de masini, in valoare fiecare de 1,2 miliarde lei, vor sta, cate unul pe judet, la dispozitia inspectoratelor scolare si a mentorilor. Totusi, doua dintre ele, cu numar de Bucuresti, erau ieri parcate la minister. Miclea nu a putut sa spuna cati kilometri au la bord jeep-urile folosite si cu ce rezultate s-au deplasat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.