Veterana trupei A.S.I.A., Sorana, a anuntat in urma cu doua luni ca intentioneaza sa-si mareasca bustul cu ajutorul implanturilor de silicon. Frumoasa cantareata a trecut de curand cu brio prin operatia extrem de dureroasa, dar foarte importanta pent
Veterana trupei A.S.I.A., Sorana, a anuntat in urma cu doua luni ca intentioneaza sa-si mareasca bustul cu ajutorul implanturilor de silicon. Frumoasa cantareata a trecut de curand cu brio prin operatia extrem de dureroasa, dar foarte importanta pentru aspectul ei exterior. in urma cu doua luni Sorana anunta ca intentioneaza sa-si mareasca bustul si in acest scop a studiat cu atentie toate tratatele de medicina despre operatia dorita. Ea a apelat la clinica dr. Stan care i-a recomandat implanturi Matrix, mai scumpe, dar cele mai noi realizari in domeniu. Cantareata a solicitat implant submuscular astfel ca forma sanilor ei este cat se poate de naturala si de armonioasa. in urma cu o saptamana, dupa analize amanuntite, Sorana s-a prezentat la cabinetul chirurgului pentru operatie. in prezent vedeta se afla in convalescenta si respecta cu strictete sfaturile date de medicul ei.
Convalescenta dureaza aproape doua saptamani, cele mai dificile fiind primele patru zile in care durerile sunt aproape insuportabile. Sorana a trecut primele zile cu ajutorul calmantelor foarte puternice. Imediat dupa operatie i s-au pus drene de colectare si nu a avut voie sa se ridice din pat sau sa se deplaseze. Acum cantareata se poate lauda cu un fizic de invidiat, dimensiunile ei apropiindu-se de idealul 90/60/90.
O astfel de operatie costa la clinica dr. Stan aproximativ 3.000 de euro, Sorana inscriindu-se in randul vedetelor siliconate, din ce in ce mai numeroase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.