Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu si la care evolueaza jucatorii romani Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica, a castigat campionatul Ucrainei, in urma victoriei obtinute, duminica, in fata formatiei Cernomor
Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu si la care evolueaza jucatorii romani Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica, a castigat campionatul Ucrainei, in urma victoriei obtinute, duminica, in fata formatiei Cernomoret Odessa.
Sahtior Donetk, cu Barcauan si Rat titulari, a invins, in deplasare, cu scorul de 3-1, pe Cernomoret, in etapa a XXIX-a, penultima a campionatului. In urma acestui rezultat, formatia pregatita de Mircea Lucescu ocupa locul intai in clasament, cu 77 de puncte, si nu mai poate fi depasita de ocupanta locului doi, Dinamo Kiev, care are cu patru puncte mai putin, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Zakarpattia, intr-un meci in care romanul Florin Cernat a deschis scorul in minutul 23.
In meciul de la Kiev, Cernat a jucat pana in minutul 46, cand a fost inlocuit cu Satkih, in timp ce coechipierul sau, Cristian Irimia, nu a fost inclus in lot, fiind accidentat. In etapa a XXX-a, ultima a campionatului Ucrainei, Sahtior Donetk va intalni, pe teren propriu, formatia Dinamo Kiev.
Sahtior va evolua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, in timp ce vicecampioana Dinamo Kiev va intra in competitie in turul doi preliminar.
Intr-un alt meci disputat duminica, echipa Volin Lutk, cu jucatorul Cornel Buta integralist, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0, de formatia Ilicivet Mariupol. Metalurg Zaporoje, fara Daniel Florea, a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul disputat, pe teren propriu, in compania formatiei Tavria Simferopol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.