Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca a organizat, ieri, o selectie pentru 41 de posturi de lucratori agricoli in Spania, atat barbati, cat si femei. Conditiile preselectiei au fost: varsta cuprinsa intre 20 si 40 ani, experienta in acest domeniu s
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca a organizat, ieri, o selectie pentru 41 de posturi de lucratori agricoli in Spania, atat barbati, cat si femei. Conditiile preselectiei au fost: varsta cuprinsa intre 20 si 40 ani, experienta in acest domeniu si cunostinte de limba spaniola. Contractele de munca sunt oferite pentru o perioada de 9 luni, in provincia Almeria.
Lucratorii vor desfasura activitati de insamantare, cultivare si cules fructe, cu un program de 40 de ore saptamanal pentru un salariu brut de 4,81 de euro pe ora (asigurari sociale - 68,83 de euro pe luna; IRPF - 2%). Firmele spaniole ofera cazare, cheltuielile de transport (80 de euro) revenind lucratorului.
La preselectie au fost admise doar dosarele persoanelor deja existente in banca de date a Oficiului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.