Manelistii pot rasufla usurati: in ciuda avalansei de zvonuri care-l "dadeau" ieri mort pe Nicolae Guta, "regele" se simte bine, ba mai mult, se externeaza azi din spital. Medicii cardiologi de la Fundeni i-au facut analize amanuntite si au ajuns la
Manelistii pot rasufla usurati: in ciuda avalansei de zvonuri care-l "dadeau" ieri mort pe Nicolae Guta, "regele" se simte bine, ba mai mult, se externeaza azi din spital. Medicii cardiologi de la Fundeni i-au facut analize amanuntite si au ajuns la concluzia ca manelistul nu a avut decat o anghina pectorala si ca nu sunt motive sa fie ingrijorat, dat fiind ca starea lui de sanatate este buna. "Normal ca m-am simtit rau daca nu am dormit patru nopti la rand si am tinut-o numai in energizante, cafele si sprituri la nunta fetii mele. Le multumesc medicilor de la Petrosani care au avut grija de mine, dar si celor de aici din Bucuresti. Am auzit si eu ca as fi murit, dar imi anunt fanii ca sunt bine si functionez pe viteza turbo". intrebat daca s-a impacat cu fosta iubita, Sorina, care a fost prima care l-a vizitat la spital, Guta ne-a spus: "Nu, nu se mai poate. Dar in situatii extreme, nu se mai tine cont de orgolii, de suparari. si eu m-as fi dus daca ea ar fi patit ceva".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.