Unul din cele mai importante evenimente muzicale ale anului in lumea rock-ului are loc maine la Arenele Romane, unde va concerta Megadeth, gloria heavy metal a ultimelor doua decenii. Maratonul dedicat rock-ului, care va incepe la orele 20.00, va fi
Unul din cele mai importante evenimente muzicale ale anului in lumea rock-ului are loc maine la Arenele Romane, unde va concerta Megadeth, gloria heavy metal a ultimelor doua decenii. Maratonul dedicat rock-ului, care va incepe la orele 20.00, va fi deschis de ale noastre trupe Implant pentru Refuz si Avatar, dar si de australienii de la Dungeon, trupa alaturi de care Megadeth concerteaza in turneul european.
Trupa vedeta la carma careia se afla chitaristul Dave Mustaine (ex-Metallica) va veni in tara noastra in ziua spectacolului cu un autotren plin de echipament tehnic si va canta doua ore. in scurta vizita in tara noastra, Dave Mustaine a fost de acord sa intalneasca un cuplu din Sighetu Marmatiei, care vrea binecuvantarea vedetei rock-ului pentru a se casatori. Biletele, la pretul de 500.000 lei, se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica si Arenele Romane.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.