La indemana oricui, Internetul a devenit un adevarat instrument de imbogatire. Una dintre afacerile cele mai profitabile pare a fi, de departe, comertul cu lucrari de licenta. Pretul uneia, indespensabila, de altfel, pentru obtinerea unei diplome, po

La indemana oricui, Internetul a devenit un adevarat instrument de imbogatire. Una dintre afacerile cele mai profitabile pare a fi, de departe, comertul cu lucrari de licenta. Pretul uneia, indespensabila, de altfel, pentru obtinerea unei diplome, porneste de la 30 de euro si poate ajunge la cateva sute, in functie de numarul de pagini, domeniul si tema lucrarii. Cel mai bine se vand cele care contin schite, poze color si chiar studii gata elaborate.
Absolventii de facultate nu trebuie sa-si mai bata capul pentru intocmirea unei lucrari de licenta. Daca dispun de bani si de timp pot face rost linistiti de una, trebuie doar sa acceseze cateva adrese. Gama varianta de lucrari de licenta, din cam toate domeniile, iti garanteaza sigur ca treci cu brio examenul. Exista chiar lucrari de nota 10, care sunt livrate la discheta, singurul lucru care trebuie facut este doar sa le listezi, sa le pui coperti si sa adaugi, evindet, semnatura pe ultima pagina. Cu o astfel de lucrare sub brat, urmeaza sa te asiguri ca si sustinerea examenului propriu-zis va fi OK. Cu alte cuvinte, sa cumperi si examenul de licenta. In urma unor studii minutios elaborate de companiile de IT din tara, s-a stabilit ca numarul ofertelor de lucrari este in continua crestere pe site-urile romanesti. Asadar, absolventii de Drept, Jurnalism, Medicina, Psihologie sau Stiinte Economice nu au de ce sa-si faca griji.

Subiecte la discretie si sfaturi utile

Site-ul www.forstudent.home.ro ofera o serie de lucrari de diploma bine documentate pentru medicinisti, avand chiar posibilitatea de a vedea planul lucrarii care ii intereseaza. Pretul este negociabil si toata lumea este asigurata ca va fi multumita. "Pericardite primitive si secundare", "Glaucomul", "Ulcerul gastro-duodenal", sunt doar cateva dintre titlurile lucrarilor care pot fi achizitionate.
Administratorii de la www.diploma.ro fac totul "ca la carte". Astfel, cumparatorului i se pune la dispozitie si discursul pe care trebuie sa-l spuna in fata comisiei de licenta. Printre sfaturile care garanteaza succesul reusitei, candidatul este sfatuit sa nu se lase intimidat de intrebarile profesorilor, sa fie sigur pe el si sa citeasca din lucrare, toate astea pentru a da impresia ca este pregatit. Speech-ul lucrarii, diapozitive sau prezentari in Power Point, nu trebuie sa lipseasca pentru a prezenta o lucrare de nota 10. "Puteti gasi aici lucrari de diploma elaborate profesionist, pentru aproape orice domeniu de studiu, referate sau proiecte", precizeaza cei de la www.diploma.ro care.

Lucru bun cu bani putini

Si cu bani mai putini se poate rezolva situatia. Studentii care vor sa cumpere o lucrare de licenta nu trebuie decat sa scoata din buzunar sume cuprinse intre 1,2 si 1,5 milioane de lei. Site-ul www.licenta2004.3x.ro. ii scuteste de un volum impresionant de munca, mai ales de grija cautarii materialelor si a redactarii lucrarii. "Numai aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru lucrarea de licenta, la preturi studentesti. Lucrari din orice domeniu, peste 5.000 de bucati, gata facute, prezentate intre 1998 - 2004 la diferite facultatii din Bucuresti si Timisoara", se spune in reclama pe care si-o fac administratorii site-ului pentru a convinge cat mai multi clienti. Este interesant de aflat faptul cam cati absolventi din Romania apeleaza la aceste metode in vederea obtinerii diplomei.
Cum in orice afacere exista un risc si aici nu intotdeauna merge totul "snur". Au fost cazuri in care una dintre lucrari a fost recunoscuta de unul dintre profesorii examinatori, ca fiind expusa de titular.
Consecintele sunt usor de imaginat, la fel ca si faptul ca multi absolventi reusesc sa obtina diploma fara macar sa aiba habar cu ce se "mananca" meseria lor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.