Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica l-au multumit pe tehnicianul roman, desi au avut si sincope sau au lipsit din cauza unor probleme medicale. Antrenorul Mircea Lucescu doreste sa-i pastreze pe toti pentru noul sezon, conv
Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica l-au multumit pe tehnicianul roman, desi au avut si sincope sau au lipsit din cauza unor probleme medicale. Antrenorul Mircea Lucescu doreste sa-i pastreze pe toti pentru noul sezon, convins ca toti patru vor fi de folos. "Luce" l-a achizitionat ieri pe Caracciolo (Brescia). Daca meciul de campionat sahtior - Dinamo nu mai are nici o importanta, in Supercupa care va avea loc la scurt timp dupa ultima etapa va fi din nou razboi. Altfel, ajunsi la Donetk, "minerii" au fost primiti in Piata Lenin de peste 30.000 de oameni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.