Revenirea lui Mutu dupa consumul de cocaina are legatura cu noua sa iubita: Monica Dascalu. Prezentatoarea de profesie sociolog a jucat, in ultimul timp, rolul psihologului in viata zbuciumata a "Briliantului". Idealurile de viata ale celor doi s-au

Revenirea lui Mutu dupa consumul de cocaina are legatura cu noua sa iubita: Monica Dascalu. Prezentatoarea de profesie sociolog a jucat, in ultimul timp, rolul psihologului in viata zbuciumata a "Briliantului". Idealurile de viata ale celor doi s-au contopit, sentimentele au capatat conotatii reale. E clar, Mutu s-a indragostit de Monica, iar oficializarea iubirii s-a consumat duminica la Pitesti, unde Mutu l-a nasit pe cel mai bun prieten al sau din copilarie, Alin. S-au sarutat cu foc, s-au mangaiat din priviri si au dansat la nunta ca si cum ar fi fost seara lor. Fotbalistul n-a vrut ca presa sa aiba acces la cununia tinuta la ora 11.00, insa primarul s-a opus, fiindca era vorba de un loc public. Seara a avut loc petrecerea nuntii, la restaurantul Star de la Budeasa, la 7 kilometri de Trivale. De data asta fara ziaristi, fara aparate de fotografiat. Sau cel putin asa se credea, pentru ca ziarul pitestean "Curierul zilei" a reusit sa infiltreze un reporter la eveniment.
Monica Dascalu a ajuns spre seara la Pitesti, in jurul orei 17.00, exact cand se oficia cununia religioasa. Retrasa la inceput, Monica s-a intretinut apoi cu parintii lui Mutu, stand chiar intre ei, semn ca se cunosc mai de mult.
Cand au plecat de la biserica spre restaurant, Monica a urcat in masina lui Adi Mutu, BMW-ul X 5 de la Gigi Netoiu. Adrian si Monica au stat tot timpul impreuna la masa mirilor, alaturi de parintii lui Adrian si de sora lui Mutu. La un moment dat, prezentatoarea tv s-a intors de afara, s-a asezat langa Adi si l-a sarutat pe gura. Toata seara au ras si au parut ca se simt bine impreuna. Cei doi "iubitei" s-au sarutat cu foc, fara sa se mai fereasca de cineva!
Mutu a fost invitat sa danseze la "dansul mirilor". in mod normal, urmau sa danseze nasii, adica Mutu si sora sa, insa Mutu a ridicat-o de la masa pe Monica. A fost singurul dans al celor doi. Vedeta Pro Tv a mai dansat la o manea, in acelasi cerc cu Mutu.
La petrecere, au cantat Pepe si Adrian Minune, ambii adunand bani cu lopata. "Dedicatie speciala de la Adrian Copilul Minune pentru Adi Mutu si PRO-TV-ica lui!", s-a auzit de pe ring. Melodiile noptii au fost: "De cine mi-e mie dor!" si "Eu sunt nr. 1".



A "agatat-o" prin sms-uri

Monica Dascalu s-a despartit la finele anului trecut de cunoscutul om de afaceri din Oradea, Marius Vizer, viitorul sot al Irinei (ex-A.S.I.A.), cu care a avut o relatie mai bine de un an de zile.
Se spune ca parintii prezentatoarei tv nu erau de acord cu relatia pe care o avea fiica lor cu Vizer, un barbat de aceeasi varsta cu tatal acesteia. Monica se vedea pe ascuns cu acesta intr-un apartament pe care omul de afaceri il achizitionase special pentru intalnirile lor. Desi erau la un pas de casatorie, cei doi s-au despartit la putin dupa ce Vizer a cunoscut-o pe Irina. Adrian Mutu o curteaza de cateva luni pe Monica Dascalu. Fotbalistul o suna sau ii trimitea zilnic sms-uri si in cele din urma vedeta de la PRO TV nu a mai rezistat avansurilor.
Nascuta la 30 martie 1978, la Tg. Mures, Monica e absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala. intr-un interviu acordat "Best Magazin", vedeta Pro TV se autodefineste: "Sunt o persoana norocoasa si nu evit sa spun lucrul acesta de fiecare data cand sunt intrebata in legatura cu munca mea. Prezentarea stirilor inseamna profesia pe care o fac cu multa pasiune. Ador munca pe care o fac". in ceea ce priveste barbatul ideal, Monica spune ca "imi doresc sa intalnesc jumatatea si sa simt ca pot darui ceea ce e un miracol pentru mi-ne: o viata noua. Aceasta cred ca este esenta vietii: dorinta de a calatori in doi prin tot ce alegem sa facem".

"Ma simt perfect"

Libertatea: Ti-ai fi dorit sa fii cu altcineva la Pitesti?
Adi Mutu: Sunt cu familia. Ma simt foarte bine.
Ne refeream la cealalta familie a ta, Alexandra si Mario...
Ei sunt la Milano, acolo locuiesc.
Cand i-ai vazut ultima oara?
Chiar inainte de convocarea la echipa nationala, acum o saptamana.
Ramai la Juventus?
Da, de ce nu? Daca sunt acolo, inseamna ca am ramas.

Iubita lui Mutu a speriat Pitestiul

Nunta prietenului sau, Alin Mihai, a constituit pentru Adi Mutu un prilej ideal pentru a se afisa la Pitesti cu noua sa cucerire, Monica Dascalu, stirista de la Pro Tv.
Extrem de receptiva, lumea buna din orasul natal al "Briliantului" a dat buzna la eveniment, atatata de curiozitatea de a o vedea pe viu pe actuala iubita a lui Mutu.
Dupa o noapte de petrecere desantata, concluzia a picat ca un fulger: "Eram curiosi sa vedem cu cine s-a mai combinat Mutu. Am ramas dezamagiti cand am vazut-o de aproape pentru ca in realitate fata este mult mai urata decat cea pe care o vedeam la televizor", a dezvaluit un nuntas sub protectia anonimatului. Altfel, alaturi de Mutu au mai fost prezenti la eveniment fotbalistii Florentin Petre, de la Dinamo si Alin Stoica (FC National), jucator care a semnat cu Gea World prin intermediul lui Adi Mutu, Jean Barbu sau Constantin Schumacher, ultimul onorand doar cununia civila a lui Alin.
Atacantul lui Juventus n-a facut daruri spectaculoase mirelui, preferand sa-l ajute cu bani. inchirierea localului a fost achitata de Mutu si, impreuna cu alte cheltuieli legate de eveniment, banii investiti in prietenul sau din copilarie au atins, conform unor surse apropiate, suma de 10.000 de euro. "A bubuit muzica pana spre dimineata, a curs vinul in rauri, s-a dansat pe rupte, a fost o nunta in toata regula, dar Adi nu s-a dat prea mult in spectacol", a incheiat un prieten apropiat "Briliantului".

A pus bodyguarzii pe manechine

Faima de care se bucura Mutu face ca oriunde se duce acesta sa apara prin preajma domnisoare dornice sa fie seduse.
Aceasta a fost situatia si in seara zilei de vineri, 10 iunie, in clubul Bamboo din Bucuresti, loc "de adunare" in voga printre vedete. intr-una din incaperi a avut loc o prezentare de moda si, imediat ce s-a aflat ca pe terasa e Mutu, multe manechine au navalit afara si au inceput sa dea tarcoale separeului fotbalistului.
Dupa ceva timp, vazand ca acestia nu dau semne ca le-ar observa, fetele s-au asezat la masa de langa ei impreuna cu patroana agentiei. Demersul s-a soldat cu un esec pentru fete, caci Adi a chemat imediat un bodyguard, i-a soptit ceva la ureche, iar acesta s-a indreptat catre grupul fetelor si le-a anuntat ca separeul e rezervat de fotbalist si n-au ce cauta acolo
Manechinele alungate si-au schimbat locul de actiune, in timp ce Adi si-a continuat distractia impreuna cu prietenii pana la ora 2.00, cand a parasit Bamboo fara nici o insotitoare de sex feminin la brat...

Femeile lui Adi

Irina Neagu - Handbalista in Italia, Irina a fost prima iubire a lui Adrian Mutu.
Anca Nicolae - A fost iubita lui timp de doi ani.
Laura Andresan - Partidei lor de sex, surprinsa de paparazzi in casa acesteia, i-a urmat emisiunea "Nasul" in care Laura a declarat ca stia ca Adi se drogheaza.
Kitty Cepraga - Dupa ce a plimbat-o cu limuzina prin Londra si i-a facut diverse cadouri, Adi a pus capat relatiei.
Ioana Popescu - Jurnalista si-a facut publica in Libertatea relatia cu fotbalistul.
Blu Cantrell - pe telefonul pierdut de Mutu s-a gasit numarul de telefon al cantaretei britanice cu care Adi s-a intretinut la o petrecere privata.
Moran Atias - Idila dintre "Briliant" si superbul fotomodel de origine israeliana s-a terminat brusc, dupa cateva luni.
Aida Yespica - "Novella 2000" a publicat fotografii cu Mutu intrand in apartamentul fotomodelui venezuelean.
Alexandra Dinu - Fosta sotie, cu care s-a casatorit in 2001 si cu care a avut o casnicie doar de doi ani. Au un baietel, Mario.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.