Gigi Becali discuta astazi cu Gica Hagi, principalul vizat sa preia conducerea tehnica a echipei din Ghencea. "Maine (n.r. azi) veti sti cine va fi antrenorul Stelei. Vine Hagi in Bucuresti, am vorbit cu el si daca nu venea el aici, ma duceam eu la C
Gigi Becali discuta astazi cu Gica Hagi, principalul vizat sa preia conducerea tehnica a echipei din Ghencea. "Maine (n.r. azi) veti sti cine va fi antrenorul Stelei. Vine Hagi in Bucuresti, am vorbit cu el si daca nu venea el aici, ma duceam eu la Constanta. Daca nu vrea Hagi, vom vedea. E posibil orice. Singura problema va fi de bani, altceva ce poate sa fie?", a spus bosul "militarilor". "Regele" cere un buget de 10.000.000 $, 5.000.000 $ pentru transferuri si contract pe trei ani, cu un salariu stagional de 300.000 $.
Becali a declarat ca, in cazul in care nu ajunge la o intelegere financiara cu "Regele", blocat se pare de Giovani Becali, viitorul actionar de la Dinamo, se gandeste serios sa-l convinga pe Walter Zenga (foto) sa revina in Ghencea, mai ales ca nici italianul n-ar zice "nu"! Chit ca ieri a fost atacat dur de Titi Dumitriu, cel care i-a desavarsit munca, cucerind titlul: "Nu mi-a lasat echipa cu zece puncte avans si, daca are un antrenor adevarat, domnul Becali ii facea contract pe zece ani. Am inteles ca si-a trecut in CV titlul. Nu cred ca mai umbla la palmares daca rata campionatul!".
Ieri, noua dintre jucatorii campioni cu Steaua - Dica, Nesu, Baciu, Ogararu, Lovin, Goian, Nicolita, Litu si Cristea - au avut o intrevedere la "Marriott" cu patronul Stelei, Gigi Becali, in legatura cu achitarea restantelor financiare - in jur de 40.000 euro de om.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.