Jennifer Aniston e hotarata sa-i arate lui Brad Pitt ce-a pierdut cand a parasit-o pentru Angelina Jolie: sansa de a deveni tata pe cale naturala. Cum Angelina si-a facut publica dorinta de a avea copii numai adoptand, Jennifer crede ca daca va raman
Jennifer Aniston e hotarata sa-i arate lui Brad Pitt ce-a pierdut cand a parasit-o pentru Angelina Jolie: sansa de a deveni tata pe cale naturala. Cum Angelina si-a facut publica dorinta de a avea copii numai adoptand, Jennifer crede ca daca va ramane insarcinata Brad va suferi enorm gandindu-se ca acel bebelus ar fi putut fi a lui. Paradoxal, cata vreme au fost casatoriti, iar Brad s-a rugat de ea sa-i faca un copil, Jennifer a spus ca maternitatea ii va periclita cariera si ani la rand a evitat sa ramana gravida. Acum, cand nu mai are sot, le-a impuiat capul cunoscutilor cu faptul ca abia asteapta sa devina mama. "Spune ca trece printr-o perioada cand e convinsa ca le poate face pe toate: film, copil, o relatie noua. Eu cred insa - si restul prietenilor ei imi impartasesc parerea - ca nu vrea sa faca un copil decat pentru a se razbuna pe Brad", a marturisit pentru National Enquirer un amic de-al vedetei.
Oricare ar fi realitatea, decizia ei pare suspecta. Mai ales ca nu are cu cine sa faca acest copil. "A inceput sa caute potentiali tati pentru viitorul ei bebe", a spus acelasi apropiat al lui Jennifer, dar tot acesta a adaugat ca probabil actrita va mai astepta doua-trei luni pana sa se afiseze in public cu un nou partener. Daca nu se va ivi barbatul potrivit pentru intemeierea unei familii, vedeta de 36 de ani e hotarata sa-si creasca singura copilul (sau copiii).



Angelina & Brad Pitt: prima cearta

In timp ce Jennifer cauta un barbat care s-o lase gravida, Angelina (30 ani) si Brad (41 ani) trebuie sa faca fata primei discutii aprinse de la formarea cuplului. Problemele sunt generate de nestatornicia sexoasei din "Tomb Raider" si de refuzul ei de a deveni "doamna Pitt". Brad i-a pus in vedere ca vrea s-o aiba numai pentru el si a rugat-o sa puna capat relatiilor "ocazionale", dar Angelina a fost transanta: "imi place sa fiu libera si nu am de gand sa ma asez la casa mea".
Pentru Brad Pitt lovitura cea mare abia urmeaza. Apropiatii Angelinei spun ca frumoasa are obiceiul de a-si parasi iubitii cand situatia se complica. "Probabil si lui o sa-i dea papucii curand", a declarat un apropiat de-al actritei. O prima proba ca acest lucru s-ar putea intampla: in urma vreo zece zile ea a fost vazuta luand masa la Londra, in compania primului sot, Jonny, iar unul dintre chelnerii care i-au servit au declarat ca "se purtau ca doi amanti".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.