Dupa aproape cinci ore, caravana Turului Ciclist al Romaniei a ajuns la Miercurea Ciuc. La capatul primei etape (186 km) - cea mai lunga, pornita de la Valenii de Munte, castigator s-a proclamat bulgarul Ivailo Gabrovski (Hemus 1896). in acelasi timp
Dupa aproape cinci ore, caravana Turului Ciclist al Romaniei a ajuns la Miercurea Ciuc. La capatul primei etape (186 km) - cea mai lunga, pornita de la Valenii de Munte, castigator s-a proclamat bulgarul Ivailo Gabrovski (Hemus 1896). in acelasi timp cu invingatorul (4 ore, 42 minute, 43 secunde) au sosit Dumitru Creciun (Moldova) si Gabriel Pop (Romania). Alex Ciocan (Romania), care abia s-a insurat, a renuntat la luna de miere si candideaza cu sanse bune la tricoul albastru, pentru cel mai bun rutier roman, cu experimentatul Pavel Lupas. "E un tur mai greu. La aceasta a 42-a editie sunt prezenti 88 de concurenti, insa - de ce nu - poate va castiga un roman. Ar fi prima oara din 1997 incoace", a spus Lupas. Din cauza unui buget de austeritate, organizatorii Turului au asigurat castigatorului de ieri un premiu de doar 2.000.000 lei. Castigatorul "Micii Bucle" va incasa 500 $.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.