Pe stadionul Olimpic din Roma, Inter Milano a castigat prima mansa a finalei Cupei Italiei, scor 2-0, si a luat o serioasa optiune pentru castigarea trofeului. Omul meciului a fost brazilianul Adriano, care a reusit o "dubla", marcand in minutul 30,
Pe stadionul Olimpic din Roma, Inter Milano a castigat prima mansa a finalei Cupei Italiei, scor 2-0, si a luat o serioasa optiune pentru castigarea trofeului. Omul meciului a fost brazilianul Adriano, care a reusit o "dubla", marcand in minutul 30, cu un sut de la peste 30 de metri si in minutul 36, printr-o lovitura de cap, dupa o lovitura libera produsa de Cristi Chivu (foto). Fundasul roman a jucat 90 de minute modest, in nota echipei, colectionand si un "galben" la faultul comis la faza primului punct interist. Cu toate acestea, cotidianul Il Tempo a scris ca "romanul a reusit sa-l anihileze pe nigerianul Martins si a salvat tot ce se mai putea salva, si l-a notat pe Cristi cu 7. Returul va avea loc miercuri 15 iunie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.