Catalin Botezatu a participat recent la Bali Fashion Week, cel mai important eveniment dedicat modei in Asia, la care au participat 39 de designeri din Asia, Europa si Australia. Designerii prezenti in festival au fost invitati sa-si demonstreze tal
Catalin Botezatu a participat recent la Bali Fashion Week, cel mai important eveniment dedicat modei in Asia, la care au participat 39 de designeri din Asia, Europa si Australia. Designerii prezenti in festival au fost invitati sa-si demonstreze talentul pictand impreuna cel mai mare batic realizat vreodata in Bali, a carui lungime a masurat aproximativ 39 de metri. Designerul roman Catalin Botezatu a castigat Marele Trofeu Bali Fashion pentru colectia haute-couture de inspiratie gipsy. Dupa festival, Botezatu a participat la un safari prin jungla, pe un elefant special dresat pentru a oferi un show pe cinste si a explorat o padure cu maimute.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.