Intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul seful statului a atacat problema unor personaje care se dau apropiate anturajului sau. El l-a nominalizat pe Dorin Iacob, "care pe toate drumurile spune ca este consilierul presedintelui, ceea ce nu este
Intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul seful statului a atacat problema unor personaje care se dau apropiate anturajului sau. El l-a nominalizat pe Dorin Iacob, "care pe toate drumurile spune ca este consilierul presedintelui, ceea ce nu este adevarat".
Pe agenda celor care se dau ca "intimi" ai presedintelui Basescu se afla si "domnul Anghelescu (sotul unei consiliere prezidentiale n.n.), ce incearca sa-si creeze un sistem de protectie afirmand ca impreuna cu presedintele stabileste schimbari din functii, puneri sub urmarire penala etc. si ca ei mai sunt destui. Mai devreme sau mai tarziu isi vor primi factura minciunii", a spus Basescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.