Un medic anestezist de la Spitalul Judetean Braila a fost suspendat, ieri, de conducerea unitatii medicale. El a fost acuzat in cazul unui pacient de 33 de ani care a murit dupa anestezie, inainte de o operatie banala, rudele acestuia reclamand ca do
Un medic anestezist de la Spitalul Judetean Braila a fost suspendat, ieri, de conducerea unitatii medicale. El a fost acuzat in cazul unui pacient de 33 de ani care a murit dupa anestezie, inainte de o operatie banala, rudele acestuia reclamand ca doctorul era baut in timpul interventiei, transmite Mediafax. Gheorghe Florescu, de 33 de ani, s-a internat, sambata, la Spitalul Judetean Braila, pentru o banala operatie de scoatere a unui punct de grasime din zona cefei. Barbatul a murit insa dupa anestezie si inainte ca medicii chirurgi sa il opereze. Familia barbatului a reclamat imediat Politiei ca medicul Ionel Nicolae Bratu, cel care i-a facut barbatului anestezia, ar fi fost baut, rezultatul alcooltestului facut de medic pentru depistarea alcoolemiei aratand o imbibatie alcoolica in sange de 1,8 la mie.
Presedintele Colegiului Medicilor Braila, dr. Mariana Tarachiu, a declarat, ieri, ca institutia pe care o reprezinta a declansat o ancheta separata de ancheta Politiei, pentru a se stabili daca medicul anestezist Ionel Nicolae Bratu se face vinovat de decesul pacientului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.