De astazi vine vara si va ploua doar izolat, anunta meteorologii, dar in weekend, ploile au facut din nou ravagii. in judetul Alba, ploile torentiale si alunecarile de teren au distrus drumul judetean 750C, iar 15 turisti belgieni si germani au ramas
De astazi vine vara si va ploua doar izolat, anunta meteorologii, dar in weekend, ploile au facut din nou ravagii. in judetul Alba, ploile torentiale si alunecarile de teren au distrus drumul judetean 750C, iar 15 turisti belgieni si germani au ramas blocati la Manastirea Ramet. Apele sunt in retragere acum, dar zeci de gospodarii si culturi au fost devastate de apele revarsate in tot judetul, dar si in municipiul Aiud.
Sambata, Prutul s-a revarsat si a invadat mai multe gospodarii din judetul Botosani, iar in sudul tarii, in judetul Giurgiu, Neajlovul s-a umflat peste masura, distrugand culturi si drumuri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.