Celebra in intreaga lume si una din cele mai iubite trupe britanice ale anilor '70-'80, Smokie va concerta la Bucuresti in data de 1 iulie. Desi va avea loc la Sala Palatului, show-ul va fi de fapt o petrecere privata, fiind singurul caz inregistrat
Celebra in intreaga lume si una din cele mai iubite trupe britanice ale anilor '70-'80, Smokie va concerta la Bucuresti in data de 1 iulie. Desi va avea loc la Sala Palatului, show-ul va fi de fapt o petrecere privata, fiind singurul caz inregistrat ca o trupa celebra sa fie invitata la sarbatorirea unei firme romanesti (RTC - proprietara casei de discuri Zone Records si a retelei de librarii Diverta). Grupul, in fruntea caruia se afla solistul Chris Norman, s-a remarcat la jumatatea anilor '70, perioada cand a scos hiturile "If You Think You Know", "How To Love Me" si "Don't Play Your Rock'n'Roll To Me". Smokie a mai concertat in tara noastra in 1999, la Cluj-Napoca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.