Castelul Charlottenburg cauta o ""Venus"" La castelul Charlottenburg din Berlin are loc un casting mai putin obisnuit. Dintre modelele ""costumate"" in statui nud, organizatorii o vor selectiona pe cea mai potrivita pentru a juca rolul lui ""Venus

Castelul Charlottenburg cauta o ""Venus""

La castelul Charlottenburg din Berlin are loc un casting mai putin obisnuit. Dintre modelele ""costumate"" in statui nud, organizatorii o vor selectiona pe cea mai potrivita pentru a juca rolul lui ""Venus"". ""Statuia"" vie va deveni atractia sarbatorii organizate la castel in perioada 1-3 iulie.

Nu dieta pentru sex!

Peste doua treimi din barbatii englezi nu vor sa tina regim pentru a-si imbunatati performantele sexuale. Potrivit unui sondaj realizat de Mena€™s Health Forum, britanicii prefera sa leneveasca si sa manance, decat sa-si
satisfaca partenerul.

Expozitie / Sicrie-chitara sau geanta de voiaj
O firma de pompe funebre din Marea Britanie a expus in Germania o colectie impresionanta de sicrie trasnite. Printre acestea se numara sicrie in forma de chitata, de container de gunoi, de zmeu, de barca sau de geanta de voiaj. Reprezentantii firmei britanice spun ca ideile nastrusnice le apartin chiar clientilor care au dorit ca apropiatii lor sa fie trecuti in lumea de dincolo intr-un mod iesit din comun. Expozitia de la Muzeul Kassel va fi deschisa pana la 4 septembrie.
Brazilia - Oaie de ""Sf. Valentin""
Un adolescent brazilian i-a daruit prietenei sale, cu ocazia Zilei Indragostitilor, o... oaie. Frederico Skwara (17 ani), cu complicitatea ""soacrei"", i-a adus Julianei Magalhaes (15 ani) frumusete de oaie... gestanta. In Brazilia, Ziua Indragostitilor (Dias dos Namorados) este serbata la 12 iunie.
Finlanda - Apa purificata cu votca
Circa 23.000 de sticle de plastic de un litru continand alcool aproape pur au fost deversate intr-o mina de suprafata din Finlanda, pentru a reduce continutul de metal al apei dintr-un put dezafectat. Sticlele - pline cu alcool de 96 de grade - fusesera confiscate de la contrabandisti, in urma cu un an in jumatate, de vamesii finlandezi. Ele au fost aduse la putul din Karelia de Nord - regiune de la granita cu Rusia - intr-un container lung de 12 metri. Alcoolul este unul dintre cei mai buni agenti care favorizeaza dezvoltarea asa-numitelor bacterii reducatoare de sulfat, folosite pentru a purifica apele imbogatite cu metale grele. Alcoolul, echivalent cu 115.000 de sticle de votca, era originar din Vietnam si fusese ascuns in sticle, prezentate ca fiind pline cu sos de soia.
Tehnologie - Cursuri 3 G
Pentru studentii care se trezesc greu dimineata, Universitatea Coventry din Marea Britanie a lansat programul ""Cursuri 3 G"". Astfel, ""invataceii"" somnorosi vor primi pe telefoanele mobile fragmente din prelegerile tinute de profesori. Pana acum, 200 de persoane s-au inscris in acest program, care va fi demarat in octombrie fara ca studentii sa plateasca costuri suplimentare.
Israel - Palmier de 2.000 de ani
Cercetatorii israelieni au reusit sa dezvolte un palmier dintr-o samanta veche de 2.000 de ani. Dupa ce a fost descoperita acum 30 de ani in timpul unor sapaturi arheologice desfasurate la Masada, samanta a ""suferit"" cateva ""tratamente"", rezultand in cele din urma germinatia. Oamenii de stiinta din Ierusalim au declarat ca palmierul, botezat Methuselah, are acum 30 de centimetri.
""Neglijenta"" - Inchisoare pentru teatru
Un tribunal din Germania a condamnat la inchisoare doi parinti care au refuzat sa-si lase copilul la teatru. Parintii au invocat faptul ca basmul Fratilor Grimm ""Imparatul Cioc-de-Sturz"", dupa care era adaptata piesa, este o ""opera a Diavolului"". Cei doi, ale caror nume nu au fost date publicitatii, au refuzat sa plateasca amenda pentru ca si-au impiedicat copilul sa mearga la teatru, asa ca vor petrece acum sase zile la inchisoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.