Valentin Nicolau, presedintele-director general al TVR, si-a anuntat ieri demisia. Motivele invocate de el: presiunile politice exercitate asupra sa si a TVR, obsesia politicienilor de a subordona politic televiziunea prin refuzul de a modifica Legea
Valentin Nicolau, presedintele-director general al TVR, si-a anuntat ieri demisia. Motivele invocate de el: presiunile politice exercitate asupra sa si a TVR, obsesia politicienilor de a subordona politic televiziunea prin refuzul de a modifica Legea de organizare si funtionare a SRTV si deformarea realitatii in legatura cu activitatea TVR din ultimii ani prin infiintarea comisiei de ancheta.
Nicolau a spus ca Basescu si Tariceanu vor sa acapareze TVR din motive personale.



"Se doreste aducerea la TVR de executanti fideli"

"Nu se doreste o Televiziune publica de model european, ci doar reducerea activitatii TVR la nivelul unui instrument de manipulare in favoarea guvernantilor. (...) Mascarada creata cu vehicularea propunerilor de sefi a devenit usor sinistra. Cele mai multe propuneri sunt jenante si demonstreaza intentia guvernantilor de a aduce la TVR executanti fideli, fie ei chiar mediocri sau incompetenti... Babe uteciste si/sau securiste si activisti de partid de raion sunt sortati si pregatiti alaturi de alti mercenari, pentru a fi gata de un desant in TVR. Se stabilesc inclusiv sefii de la stiri si de la Programe, totul in dispretul legii si impotriva normalitatii", a izbucnit Nicolau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.