Adrian si sora lui, Laura, au fost, ieri, nasi la Pitesti, cei doi cununandu-l pe cel mai bun prieten al "Briliantului", Alin Mihai. Fotbalistul n-a vrut ca presa sa aiba acces la cununia tinuta ieri la ora 11.00, insa primarul s-a opus, fiind intr-u
Adrian si sora lui, Laura, au fost, ieri, nasi la Pitesti, cei doi cununandu-l pe cel mai bun prieten al "Briliantului", Alin Mihai. Fotbalistul n-a vrut ca presa sa aiba acces la cununia tinuta ieri la ora 11.00, insa primarul s-a opus, fiind intr-un loc public. Adi n-a raspuns la inceput la intrebari, dar dupa ce totul s-a terminat a facut cateva scurte declaratii. "Briliantul" si Alin se cunosc de mici, cei doi copilarind impreuna in cartierul Banatului. Despre Alin, Mutu spune ca l-a ajutat foarte mult in perioada in care a avut probleme cu drogurile, acesta venind de mai multe ori in vizita la el, la Londra. Vedeta lui Juventus a venit la Primarie insotit de familia sa, parintii si sora. in mod normal, Mutu trebuia sa fie nas impreuna cu sotia sa, insa cum relatia lui cu Alexandra nu mai este de actualitate, calitatea de nasa i-a revenit surorii sale, Laura. Adi a facut mai multe poze cu mirii in fata cladirii primariei, unde a fost abordat si de niste cersetori. Initial, fotbalistul nu le-a dat nici un ban, insa ulterior a trimis pe cineva sa le dea ceva de cheltuiala. "Sunt fericit in aceasta zi. Alin este camaradul meu din copilarie. Este un act crestinesc ceea ce fac eu si eu cred in Dumnezeu. Sunt cu familia mea aici si o sa le dau mirilor tot ce-si doresc ei".
Cununia religioasa a avut loc dupa-amiaza, la Biseria Sf. Gheorghe din Pitesti, iar petrecerea la un restaurant de la marginea orasului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.