Dupa ce Corneliu Ciontu si sustinatorii sai au plecat din PRM, deputatii ramasi alaturi de Vadim Tudor au intrat sub atenta supraveghere a doua colege de partid. Daniela Buruiana si Lia Olguta Vasilescu sunt foarte atente ca nimeni din PRM sa nu fie
Dupa ce Corneliu Ciontu si sustinatorii sai au plecat din PRM, deputatii ramasi alaturi de Vadim Tudor au intrat sub atenta supraveghere a doua colege de partid. Daniela Buruiana si Lia Olguta Vasilescu sunt foarte atente ca nimeni din PRM sa nu fie atins de flagelul popular si sa-si dea demisia, spre disperarea peremistilor care nu pot sa se apropie de fostii lor colegi.
Acerba aparatoare a lui Corneliu Vadim Tudor, deputata Daniela Buruiana, s-a transformat de bunavoie in cainele de paza al partidului. Ea ii supravegheaza cu vigilenta maxima pe cei 14 deputati plecati cu ex-presedintele Corneliu Ciontu din PRM ca nu cumva sa-i "contamineze" si pe altii. Sub conditia anonimatului, cativa peremisti ne-au marturisit ca nici macar nu le mai pot strange mana fostilor colegi de partid, de frica sa nu-i vada Daniela Buruiana, care ii paraste sefului cel mare. si daca Buruiana nu e atenta, "recupereaza" Lia Olguta Vasilescu. in acest climat de "teroare", peremistii au ajuns experti in manevrele de eschiva de la elementarul "buna ziua" relativ la fostii lor colegi. Popularii lui Ciontu au fost exilati de la sala peremistilor si se incearca ruperea oricaror legaturi pe care le-ar putea avea cu partidul pe care l-au parasit.
Deputata Daniela Buruiana recunoaste ca este "foarte atenta la ceea ce se intampla in jur. Ma deranjeaza tradatorii, oamenii duplicitari, profitorii", cum sunt cei care au plecat din partid, ne-a spus deputata PRM, care le cere demisionarilor sa isi dea demisia si din Parlament. "Daca au ajuns deputati pe liste de partid, sa isi dea demisia si sa ii lase pe altii care sustin PRM-ul", spune Daniela Buruiana. Suparata, aceasta ne-a marturisit ca "are oroare fizica de fripturisti si tradatori" si din acest motiv este foarte atenta la ce se intampla in Camera Deputatilor, fiindca "nu ii e indiferent ce se intampla cu partidul". Deputata crede chiar ca Parlamentul ar trebui sa ia masuri in ceea ce priveste migratia politica, deoarece parlamentarii sunt alesi pe liste sustinute de partide, dupa care, ajunsi in mandat, se trezec ca "partidul nu ii mai reprezinta". Ar trebui starpit acest "vagabondaj politic" practicat de "pramatiile" care ajung sa schimbe cate trei partide in timpul unui mandat de patru ani", crede Daniela Buruiana. Deputata, care se afla la al treilea mandat parlamentar PRM, spune ca pe listele pentru Parlament ajung "tot felul de anonimi, care au ca singur scop sa le fie lor bine si sa le mearga afacerile", care trec din partid in partid fara sa fie sanctionati de nimeni.



Demisionarii stau exilati in biroul sefului de grup

Cei care au parasit PRM si s-au adunat in jurul lui Corneliu Ciontu in incercarea de a pune pe picioare un nou Partid Popular au fost expediati din sala de grup a deputatilor PRM. Momentan, cartierul general al independentilor populari este biroul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor al lui Ciontu. Iar pana cand Biroul Permanent al Camerei le va da o sala cu dotarile de rigoare, cei 14 independenti trebuie sa se descurce cum pot in spatiul de care dispune Ciontu, fiindca la sala de grup nu mai au cum sa puna piciorul. Camelia stefan


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.