Aflat la ultimul meci al carierei, cel care a dominat ringul mondial la sfarsitul anilor '80 a refuzat sa mai inceapa repriza a saptea dupa ce fusese trimis la podea de adversarul sau, irlandezul Kevin McBride. Totul s-a intamplat sambata noapte la W
Aflat la ultimul meci al carierei, cel care a dominat ringul mondial la sfarsitul anilor '80 a refuzat sa mai inceapa repriza a saptea dupa ce fusese trimis la podea de adversarul sau, irlandezul Kevin McBride. Totul s-a intamplat sambata noapte la Washington. Mai slab cu 17 kg decat adversarul sau si cu reflexele imbatranite, Tyson nu a emis nici o pretentie la victorie. Sfarsitul a venit, astfel, firesc: in repriza a sasea a fost trimis la podea. Chiar daca s-a ridicat inainte ca arbitrul sa numere pana la zece, Tyson a refuzat sa reia lupta, astfel ca oficialul a pus capat simulacrului.
Apoi, Tyson a facut anuntul pe care toata lumea il asteapta de ani buni: "Nu mai pot continua si nici nu mai pot sa ma mint. Nu voi mai practica acest sport. Acesta este pur si simplu sfarsitul, s-a terminat. Nu mai am pentru ce sa lupt", a afirmat el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.