Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat modificarile legislative propuse de Comitetul Bursei de Valori Bucuresti privind reducerea comisioanelor de tranzactionare datorate BVB, se arata intr-un comunicat al Bursei. Astfel, incepand c
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat modificarile legislative propuse de Comitetul Bursei de Valori Bucuresti privind reducerea comisioanelor de tranzactionare datorate BVB, se arata intr-un comunicat al Bursei. Astfel, incepand cu data de 1 iunie, comisioanele de tranzactionare datorate BVB se reduc de la 0,18 la suta la 0,15 la suta, atat la cumparare, cat si la vanzare, pentru tranzactiile cu actiuni inscrise la Cota Bursei efectuate in sectiunea de piata Regular. "Reducerea cu aproape 17 procente a comisioanelor de tranzactionare se inscrie in politica promovata de Bursa de Valori Bucuresti, de reducere a costurilor de operare a pietei. Micsorarea comisioanelor a fost o preocupare constanta a noastra in ultimii patru ani, pe care am operat-o de fiecare data cand bugetul ne-a permis", a declarat Sergiu Oprescu, presedintele Comitetului Bursei. Din comisionul perceput la cumpararea actiunilor, 0,08 la suta reprezinta comisionul CNVM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.