La doar a doua cursa dupa suspendarea de doua etape, echipa BAR Honda dovedeste ca ramane una din fortele Formulei 1. Liderul gruparii anglo-japoneze, Jenson Button (foto), a reusit sa obtina primul pole-position din acest an, fiind una din surprizel
La doar a doua cursa dupa suspendarea de doua etape, echipa BAR Honda dovedeste ca ramane una din fortele Formulei 1. Liderul gruparii anglo-japoneze, Jenson Button (foto), a reusit sa obtina primul pole-position din acest an, fiind una din surprizele calificarilor pentru Grand Prix-ul Canadei, care a avut loc aseara, dupa inchiderea editiei. Intrat pe pista la jumatatea sesiunii, englezul a stabilit un timp care nu a mai fost doborat de nici un alt pilot. in prima linie a grilei de start, JB a fost insotit de Michael Schumacher, campionul en titre egalandu-si performanta din Bahrein. Germanul este in cautarea unui al patrulea succes consecutiv la Montreal. Linia a doua a revenit echipei Renault, cu Fernando Alonso in fata lui Giancarlo Fisichella, in timp ce locurile cinci si sase au fost ocupate de Juan Pablo Montoya (McLaren Mercedes), respectiv Takuma Sato (BAR Honda).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.