Renault Megane Sport Trophy reprezinta apogeul modelelor de competitie din cadrul gamei de masini sport a producatorului francez. In timp ce motorul de 224 cai putere al modelului Renault Megane Sport nu a suferit modificari importante, editia limita
Renault Megane Sport Trophy reprezinta apogeul modelelor de competitie din cadrul gamei de masini sport a producatorului francez. In timp ce motorul de 224 cai putere al modelului Renault Megane Sport nu a suferit modificari importante, editia limitata Trophy a fost echipata cu o serie de componente care confera acestui model o atitudine si mai sportiva. In special partea de suspensie a fost supusa mai multor modificari, care au condus la sporirea placerii de a sofa: o setare mai racing a arcurilor si amortizoarelor, roti din aliaj care reduc greutatea cu 1,5 kg si anvelope Dunlop SP Sport Maxx, produse la comanda in dimensiuni de 235/40 R 18.
Editia limitata de 500 de modele Renault Megane Sport Trophy a fost proiectata pentru soferii indrazneti. Modelul nu a fost echipat cu sistem de franare asistat, iar ESP-ul poate fi oprit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.