Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Anda Caropol, Rodica Popescu-Bitanescu, Brandusa Zaita-Silvestru, Oana Diamandi, Marius Marinescu, Mihai Ciuca, Marcel Harjodie, Sorin Gheorghiu, Mihai Stan au sarbatorit 45 de ani de la absolvirea Institutului de T
Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Anda Caropol, Rodica Popescu-Bitanescu, Brandusa Zaita-Silvestru, Oana Diamandi, Marius Marinescu, Mihai Ciuca, Marcel Harjodie, Sorin Gheorghiu, Mihai Stan au sarbatorit 45 de ani de la absolvirea Institutului de Teatru "Ion Luca Caragiale".
Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, care gazduieste acum tinerele generatii de actori, a adapostit pana in 1960 trupa de aur a teatrului romanesc. Cu Stela Popescu, capul rautatilor si sefa grupei, cu Sebastian Papaiani, cel care aducea linistea si intelepciunea atunci cand era mai mare nevoie de ele, cu Anda Caropol, vedeta grupului, si Cornel Todea, asistentul chipes care pleca cu trupa in turneu prin tara, tinerii absolventi au ramas la fel ca acum 45 de ani.
"A trecut viata prea repede, nu am imbatranit noi", spunea Stela Popescu, care isi imbarbata fostii colegi si-i invita sa paseasca cu indrazneala pe terasa restaurantului bucurestean care le-a gazduit aniversarea. Cei care aveau forta de a muta muntii din loc sunt acum bunici mandri care poarta cu ei fotografiile nepotilor si isi lauda copiii. La petrecere au mai fost prezenti Ileana Stana Ionescu si sotul ei, Dan Puican, regizor de teatru radiofonic, si Flori Radulescu, producatorul care impreuna cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel ne pregateste o surpriza, un cooking-show, la un post de televiziune. Colegii le-au simtit lipsa Rodicai Popescu Bitanescu si lui Cornel Todea, care au absentat, insa, motivat.
Absolventii au ramas la fel de optimisti si au dat dovada ca au "temperament, nu tensiune" cand a fost vorba sa ciocneasca o cupa de sampanie si sa-si aminteasca de anii studentiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.