O grupare de hoti de masini, din care facea parte, se pare, si un sofer de la PRM, a fost anihilata de politistii bucuresteni, in urma cu doua zile. Infractorii, filati de mai multa vreme de oamenii legii, actionau in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei
O grupare de hoti de masini, din care facea parte, se pare, si un sofer de la PRM, a fost anihilata de politistii bucuresteni, in urma cu doua zile. Infractorii, filati de mai multa vreme de oamenii legii, actionau in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei si preferau Daciile. Potrivit politistilor bucuresteni, la 9 iunie a.c., o descindere in forta efectuata in comuna calaraseana Plataresti a dat peste cap planurile raufacatorilor, care tocmai dezmembrau doua dintre masinile furate. Din primele investigatii, s-a stabilit ca autoturismele care erau facute bucati de catre Gheorghita Vlasceanu, 29 de ani, sofer la PRM, si George Oncica, au fost sustrase din Bucuresti, in noaptea de 8/9 iunie a.c. In urma operatiunii, politistii i-au retinut si pe Marian Vintila, 29 de ani, cunoscut cu antecedente penale, si pe Aurel David, 26 de ani, ambii din sectorul 3, care au incercat sa fuga in momentul descinderii. Anchetatorii spun ca Vlasceanu si David s-au inteles cu ceilalti doi infractori si au furat cele doua autoturisme din Bucuresti, deplasandu-se, ulterior, in judetul Calarasi, pentru a le dezmembra si a valorifica piesele. Cei patru au fost retinuti si sunt cercetati pentru furt calificat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.