Suporterii sibieni vor fi primiti astazi pe stadionul din oras ca pe marile arene europene. Astfel, fanii sunt rugati de conducerea lui FC Sibiu sa vina la meciul cu Dacia Mioveni imbracati in rosu- albastru, culorile echipei, si sa o incurajeze fren
Suporterii sibieni vor fi primiti astazi pe stadionul din oras ca pe marile arene europene. Astfel, fanii sunt rugati de conducerea lui FC Sibiu sa vina la meciul cu Dacia Mioveni imbracati in rosu- albastru, culorile echipei, si sa o incurajeze frenetic in tentativa de promovare. In schimb, oficialii ardeleni au promis accesul gratuit pe stadion, cate un energizant FC Sibiu si un hot-dog pentru fiecare suporter. Mai mult, vicepresedintele clubului, Werner Keul, va aduce si o formatie pop care va sustine un concert pe stadion. Totusi, suporterii sibieni au o problema inainte de meci: nu au de unde cumpara tricouri cu insemnele favoritilor. "Nu este nici o problema daca suporterii vor veni in echipamentul clubului Steaua, care are magazinul aproape de stadionul nostru. Tot in rosu si albastru vor fi imbracati", a precizat Werner Keul. Conducerea clubului sibian a anuntat ca locul in Divizia A nu este de vanzare, in cazul in care acest obiectiv va fi atins. FC Sibiu va fi incurajata din tribune si de prefectul judetului, Ion Ariton, care si-a anuntat prezenta la meci. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.