Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a aratat ieri o stare de nervozitate excesiva, parasind conferinta de presa atunci cand a fost intrebat de declaratiile lui Dan Petrescu. "Nu vreau sa mai comentez absolut nimic. Nici de Dan Petrescu, de nimeni.
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a aratat ieri o stare de nervozitate excesiva, parasind conferinta de presa atunci cand a fost intrebat de declaratiile lui Dan Petrescu. "Nu vreau sa mai comentez absolut nimic. Nici de Dan Petrescu, de nimeni. Nu se poate sa traim in aceasta mocirla. Nu facem decat sa atragem o imagine negativa a fotbalului romanesc in strainatate. Si noi gresim ca raspundem, dar si presa insista pe aceste comentarii. In fotbal, suntem toti niste scandalagii, nu facem decat sa comentam declaratiile celorlalti. Va multumesc", a izbucnit Lucescu jr. Iritarea tehnicianului ar putea veni si de la posibilitatea ca Rapid sa ramana si anul acesta in afara cupelor europene, in cazul in care nu obtine maine un punct in Regie, iar FC National castiga acasa cu FCM Bacau. "Ne asteapta un meci greu, dar suntem Rapid, care a castigat duelurile cu echipele din Bucuresti. E foarte important pentru ca de el depinde calificarea in cupele europene. Nu putem sa aruncam la cos un an de munca", a comentat Lucescu inainte de momentul care a pus capat conferintei. Situatia este una complicata, giulestenii avand nevoie, pe langa punctul din Regie, si de triumful Stelei in campionat, in caz contrar Farului urmand sa-i revina al doilea loc de Cupa UEFA destinat Romaniei. In plus, exista si presiunea patronului George Copos, care a schimbat si antrenori mai bine clasati, iar obiectivul trasat de acesta la inceputul campionatului a fost cel putin locul doi sau castigarea Cupei Romaniei, doar primul avand ceva sanse, daca Dinamo pierde la Pitesti, iar Rapid invinge pe Sportul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.