Iti scriu aceasta scrisoare in speranta ca vei publica anuntul meu si astfel eu voi putea sa-mi realizez visul. Numele meu este Andra, am 15 ani si cateva luni, sunt din Bucuresti, am 1,60 metri inaltime si 50 de kilograme. Pana acum patru luni am av

Iti scriu aceasta scrisoare in speranta ca vei publica anuntul meu si astfel eu voi putea sa-mi realizez visul. Numele meu este Andra, am 15 ani si cateva luni, sunt din Bucuresti, am 1,60 metri inaltime si 50 de kilograme. Pana acum patru luni am avut o viata normala, pana cand am intalnit un baiat care pur si simplu mi-a luat mintile. il iubesc in tacere, pentru ca mi-e frica sa nu ma respinga daca ii voi spune. Mi-e teama ca nu voi suporta acest lucru, mai ales ca peste cateva luni voi da un examen important. Daca pierd examenul, drumul meu in viata este distrus, mai ales ca parintii mei spera sa intru la un liceu bun. Pur si simplu sunt disperata dupa acest baiat. De cand a aparut, totul in viata mea s-a schimbat. Nu stiu ce sa fac. Tot ce stiu despre el este ca este singur. Are o sora mai mare, iar varsta lui este de 16 ani si ceva. Sub aspect fizic nu sunt urata, dar timiditatea ma opreste sa-i vorbesc. iti multumesc anticipat si iti urez succes in continuare. Te rog sa-mi publici anuntul cat mai repede, deoarece sunt singura, nu am nici o prietena si sper ca prin intermediul tau sa fiu alaturi de acel baiat.
Cu deosebit respect,
Andra,
Bucuresti



Ai 50% sanse ca si el sa te placa, dar aceeasi timiditate sa il impiedice sa ti-o spuna. Ai putea sa fii tu cea care face primul pas

Draga Andra, sentimentul cu care te confrunti acum, prima dragoste, este printre cele mai frumoase. Numai ca nu ar trebui sa te lasi coplesita si sa incerci mai intai sa-ti croiesti drumul in viata. Desi nu prea te gandesti la asta, sa stii ca admiterea ta la liceu nu este pentru parintii tai, ci este in primul rand pentru tine. Impresia ca ar fi distrusi daca nu vei fi admisa este pentru ca ei isi doresc pentru tine, asa cum este firesc, tot ce e mai bun in viata. Iar admiterea ar fi un bun inceput. Daca ai reusi sa te concentrezi mai bine asupra acestui hop, pana il vei trece, ar fi minunat. Pe de alta parte, sunt convinsa ca baiatul e probabil la liceu deja, pentru ca mi-ai spus ca e mai mare decat tine si e posibil sa prefere sa aiba o prietena de acelasi "rang" cu el, adica tot eleva de liceu. Daca el nu e la liceu, cu atat mai mult va fi tare mandru ca prietena lui este. in concluzie, prioritatea ta numarul unu ar trebui sa fie admiterea la liceu.
Acum sa revenim la adevarata problema, pentru ca stiu ca nu asta voiai sa auzi de la mine. in primul rand s-ar putea ca el sa fie la fel de timid ca tine. Deci, unul din voi va trebui sa ia taurul de coarne si, chiar daca unii spun ca nu se cuvine, poti fi tu aceea. Oricum, intre a trai si suferi in incertitudine si a avea o certitudine, parerea mea e ca a doua varianta este cea mai buna, chiar daca asta inseamna suferinta. Deci, cel mai bine ar fi sa iti iei inima in dinti si sa te duci la el,
sa-ti descarci sufletul. Daca te va respinge, asta e, oricum nu poti face nimic, dar ai 50% sanse sa nu te respinga si atunci nu vei mai suferi in nesiguranta. Dar s-ar mai putea si sa nu fie inca pregatit sa aiba o prietena, pentru ca uneori, la baieti, aceste sentimente apar mai tarziu decat la fete, asa ca eu, in locul tau,
l-as mai lasa o luna-doua, sa se mai maturizeze.

"Am umblat prin toata tara, dar nu mi-am gasit perechea"

De fel, sunt foarte sincer si direct. Sunt un barbat simplu, cinstit si foarte serios. stiu ca va intrebati de ce pana acum nu am nici un rost - pe scurt, nu a fost sa fie. Sunt foarte umblat prin tara. in zona din care sunt eu se cultiva zarzavaturi si eu merg cu marfa in toata tara, dar nu am gasit pe nicaieri perechea potrivita. Am lucrat si ca fierar-betonist, la baraje si centrale pe raul Olt. Am fost si la sarbi, am lucrat si pe acolo. Se spune ca fiecare om are soarta si destinul lui. Am 42 de ani, am fost casatorit, nu am obligatii, sunt fumator, 1,65 metri inaltime, ochi caprui, par saten, locuiesc la tara, am casa mea. Doresc cunostinta doamna sau domnisoara pentru o casnicie durabila si fericita. Astept raspuns le adresa: Vali Voicu, localitatea Scarisoara, judetul Olt.
Va multumesc,
Vali, jud. Olt

"As vrea sa cunosc o fata cu posibilitati materiale bunicele"

Numele meu este Marius, am 21 de ani si locuiesc in Bucuresti. Lucrez ca sudor la o firma de arabi si am posibilitati materiale limitate. in viata mea sentimentala am cunoscut o fata minunata.
Ne-am iubit timp de doi ani, apoi m-a parasit. Pot spune despre mine ca am parul negru, 1,70 metri inaltime si 58 de kilograme.
As vrea sa cunosc o fata cu posibilitati materiale bunicele, romantica si care isi doreste un baiat care sa o iubeasca cu toata fiinta sa. Sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani. Astept telefon de la fetele care vor sa ma cunoasca, pot sa trimita si SMS, la numarul 0727.354.440, dupa ora 18.00.
Marius, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.