In aceasta vara, cele doua centre comerciale din Bucuresti, Plaza Romania si Bucuresti Mall, se intrec in oferte de distractie.
Parcarea Plaza Romania va fi un adevarat centru de petrecere a timpului liber, oferind spre deliciul doritorilor: s
In aceasta vara, cele doua centre comerciale din Bucuresti, Plaza Romania si Bucuresti Mall, se intrec in oferte de distractie.
Parcarea Plaza Romania va fi un adevarat centru de petrecere a timpului liber, oferind spre deliciul doritorilor: skateboard, circuit de role carting, A.T.V.-uri, mountainbike si escalada, concursuri de freestyle, show-uri de moda.
Pe langa toate acestea, in fiecare sambata seara trupe apreciate in lumea muzicii isi vor face aparitia pe scena special amenajata pentru concerte: Morandi, Pepe, Akcent, Andra, Nico, Mandinga, Anna Lesko, Demo, Pops, Bordo, Bere Gratis, Etno, Etnic, Delia, Laguna, Corina, Cream, 3 Sud-Est, Blondy, Heaven si Hi-Q. Pana in septembrie, aceste formatii vor concerta in fiecare week-end.
Parcurile pot fi vizitate zilnic intre orele 10.00 si 22.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.