Marius Niculae (foto) a declarat ca doreste sa-si clarifice cat mai repede situatia la Sporting Lisabona si sustine ca nu a primit nici o oferta de la oficialii gruparii portugheze, desi a fost de acord cu o reducere a salariului cu 30 la suta, infor
Marius Niculae (foto) a declarat ca doreste sa-si clarifice cat mai repede situatia la Sporting Lisabona si sustine ca nu a primit nici o oferta de la oficialii gruparii portugheze, desi a fost de acord cu o reducere a salariului cu 30 la suta, informeaza "Record". "Mingea este in terenul celor de la Sporting. Ei sunt cei care fac socotelile si decid cat pot plati. Apoi, eu voi lua o hotarare", a afirmat Niculae. "Record" sustine ca Niculae a recunoscut ca are oferte de la Rennes, echipa pregatita de Bölöni, si de la Dinamo. Niculae nu este de acord cu o reducere la jumatate a salariului, asa cum s-a intamplat in cazul lui Sa Pinto, deoarece considera ca este un jucator mai tanar. "Sageata" a avut un contract de un milion de euro pe sezon * Florin Bratu, atacantul lui FC Nantes, a declarat ieri dimineata, la Pro Rapid, ca transferul sau la formatia giulesteana depinde de conducatorii celor doua cluburi. "Voi veni aici, voi ramane acolo, voi merge la o alta echipa, nu stiu. Depinde de conducatori daca voi juca aici, dar eu nu stiu nimic. Deocamdata, trebuie sa ma intorc la Nantes duminica viitoare, pentru ca mai am inca trei ani de contract. Aici am venit sa fac si eu putina miscare pentru ca inca sunt in vacanta", a spus Bratu * Adrian Mutu ar putea ajunge totusi la AS Roma, ca moneda de schimb pentru Cassano. Franco Zavaglia, unul dintre procuratorii firmei de impresariat GEA World, care reprezinta interesele internationalului roman, a spus: "Mutu a venit la Juventus pentru a ramane, dar in cazul unei operatiuni avantajoase pentru torinezi ar putea pleca". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.