Maine seara (11 iunie), de la orele 19.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti vor concerta Iris, Loredana, Zob, Bere Gratis si Dj Project. Este cel de-al patrulea eveniment "MTV Live" dintr-o suita de concerte sustinute in orasele din tara. "Continu
Maine seara (11 iunie), de la orele 19.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti vor concerta Iris, Loredana, Zob, Bere Gratis si Dj Project. Este cel de-al patrulea eveniment "MTV Live" dintr-o suita de concerte sustinute in orasele din tara. "Continuam seria de evenimente MTV live, prin care dorim sa promovam muzica de calitate, concertele live si industria muzicala romaneasca. Consideram ca aceste spectacole live reprezinta un adevarat "motor de propulsare" a artistilor si a industriei muzicale in general. Dorim, de asemenea, sa le oferim tinerilor posibilitatea de a fi mereu aproape de artistii preferati", au declarat oficialii MTV Romania. Show-ul se va desfasura sub egida Coca Cola SoundWave. Primele trei spectacole au avut loc la Cluj (3 decembrie 2004), unde au cantat Sensor, Vita de Vie, Zdob si Zdub, Parazitii; la Bacau (18 februarie), cu B.U.G. Mafia, Vank si Praf in Ochi; Craiova (25 martie), cand au evoluat Directia 5, Impact, CaSSa Loco si Stigma. Accesul la concertul de sambata este liber. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.