Doi politisti din Bucuresti, unul de la Oficiul National pentru Refugiati, celalalt de la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor din IGPR, au murit, ieri dimineata, intr-un groaznic accident de circulatie, petrecut pe DN 22, intre localitatile const
Doi politisti din Bucuresti, unul de la Oficiul National pentru Refugiati, celalalt de la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor din IGPR, au murit, ieri dimineata, intr-un groaznic accident de circulatie, petrecut pe DN 22, intre localitatile constantene Poarta Alba si Castelu.
Seful interimar al Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, comisar Cornel Balcan, a declarat ca masina in care se aflau victimele, un autoturism Dacia Logan, era condusa de subinspector Radu Coman, in varsta de 24 de ani. Acesta plecase la mare, joi dimineata, fiind in timpul liber, impreuna cu subinspectorul Lucian Dobre, 24 de ani. Accidentul s-a produs, ieri, in jurul orei 5.00, cand cei doi se intorceau spre Bucuresti. Potrivit purtatorului de cuvant al OGPR, Florentina Ion, din primele cercetari a rezultat ca soferul, posesor al permisului de conducere categoria "B", din anul 2004, a adormit la volan, moment in care masina a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac. In urma impactului, cei doi politisti au murit pe loc. Pentru scoaterea corpurilor dintre fiarele contorsionate ale masinii a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare al pompierilor. Purtatorul de cuvant al SPR Constanta, inspector Marian Tudose, a declarat ca Lucian Dobre si Radu Coman nu au avut practic nici o sansa de supravietuire. Cei doi subinspectori erau absolventi ai Academiei de Politie, promotia 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.