Numele capitalei austriece este asociat cu Palatul Schoenbrunn, binecunoscut pentru frumusetea si bogatiile sale. Cei 700 de ani sub Imperiul Habsburgic si-au pus amprenta asupra arhitecturii vieneze. Nici o alta opera din lume nu este asa de renumit
Numele capitalei austriece este asociat cu Palatul Schoenbrunn, binecunoscut pentru frumusetea si bogatiile sale. Cei 700 de ani sub Imperiul Habsburgic si-au pus amprenta asupra arhitecturii vieneze. Nici o alta opera din lume nu este asa de renumita precum Opera din Viena. La fiecare colt de strada poti descoperi un palat, o biserica sau o statuie. Viata de noapte, deosebit de activa in Viena, ofera o multime de surprize. Viena surprinde prin explozia de energie. Cluburile si discotecile sunt pline in fiecare noapte, fiind deosebit de populare printre cautatorii de placeri. Una dintre principalele atractii ale Vienei este insa reprezentata de celebrele cafenele - Kaffeehaus.
In aceste vremuri agitate, cafenelele vieneze ofera o combinatie ciudata intre comoditatea caminului si formalism, reusind sa creeze o atmosfera unica, care devine din ce in ce mai populara in intreaga lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.