Senatorul PSD Antonie Iorgovan, cunoscut ca unul dintre apropiatii fostului presedinte Ion Iliescu, s-a aratat convins ca cercetarea penala a fostului sef al statului in dosarul mineriadei din anul 1990 a fost o comanda politica, in spatele careia s-
Senatorul PSD Antonie Iorgovan, cunoscut ca unul dintre apropiatii fostului presedinte Ion Iliescu, s-a aratat convins ca cercetarea penala a fostului sef al statului in dosarul mineriadei din anul 1990 a fost o comanda politica, in spatele careia s-ar putea afla chiar membri ai PSD. "E in afara de orice indoiala pentru mine ca in spate sunt niste comenzi politice (...) Nu m-ar surprinde ca in spatele acestui scenariu sa fie chiar persoane din PSD", a declarat Antonie Iorgovan, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, informeaza Mediafax. Iorgovan, care a suferit recent o interventie chirurgicala, nu exclude ideea ca, atunci cand se va insanatosi, sa intre ca avocat al apararii in acest dosar, desi pana acum nu a discutat acest aspect cu Ion Iliescu. In ceea ce priveste urmarile pe care deschiderea acestui dosar le-ar putea avea, Iorgovan este convins ca "cei care au proiectat acest dosar nu fac din dosarul asta decat sa-i creasca popularitatea lui Ion Iliescu". "Nu i se poate pune in carca lui Iliescu tot raul care s-a intamplat la acea mineriada", a conchis Iorgovan. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.